söndag, november 19, 2006

så var helgen slut...

Hemma igen efter en späckad helg med S-studenter på Bommersvik. Hunnit med 10 föreläsningar sedan i fredags kväll. Som alltid efter en intressant kurs är jag redo att förändra världen.

Det är mycket som står på spel framöver. Socialdemokraterna är i behov av ett rejält lyft. Dock ej efter samma koncept som "nya" moderaterna. Vi får aldrig glömma vilka vi är och vår kärnpolitik. Våra hjärtan brinner alltid för frihet, jämlikhet och solidaritet. Vi får aldrig lura väljarna och utge oss för att vara något vi inte är. Det är inte det vi behöver. Vi behöver granska oss själva, vår approach och vår hunger efter ett bättre Sverige. Tyvärr verkar viljan främst ligga hos oss unga i partiet. Ute i landet tror man sig kunna tuffa på som vanligt. Bara den nya knappen "Vi kommer igen" säger väl allt. Jag sätter inte på mig den för nåt i världen.

Nä nu jävlar behövs en radikal och aggressiv politik. Vi ska inte vara tysta en sekund och vår politik ska lysa klar som det enda alternativet till ett rättvist Sverige. En ny partiledare ska väljas, en kvinnlig sådan. Vi måste ta steget i rätt riktigt och ställa oss i täten och visa en kraftfull feministisk linje i vårt parti. Inget mer gubbvälde!




Tack alla underbara s-studenter, ni gjorde min helg!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida